Gratis fragt ved køb over 500 kr !

Danmarks billigste økologiske kvalitets olier! 

Gratis fragt ved køb over 500 kr !

Danmarks billigste økologiske kvalitets olier! 

Produktinformation:

På HempCare.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger send venligst en mail til Importvalentin@gmail.com.

Bestilling:

Præsentation af varer sammen med en pris på HempCare.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra hempcare.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til HempCare.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og HempCare.dk er først indgået, når HempCare.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Betaling:

Bankoverførsel til .

Bankoplysninger:

 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:

Ved køb gælder følgende: Reklamation skal ske straks efter modtagelsen og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Hempcare.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på vores hjemmeside.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og hempcare.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til FIRMAETS egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for hempcare.dk's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

HempCare.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

Fortrydelsesret

I henhold til gældende lovgivning.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører - , da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur med Post Danmark.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

 

Hjemmesiden www.hempcare.dk drives af firmaet:

      Import Valentin

         

             Tlf.  +4571901267

                                                                 CVR nr: 27999018 

 

Forbehold for ændringer:

Import Valentin forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links:

PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk

OBS: CBD produkter er ikke medicin og kan ikke diagnosticere, behandle eller kurere sygdomme. Rådfør dig altid med egen læge, før du starter på et nyt kostsupplerende program

Kontaktoplysninger:

HEMPCARE c/o valentin import, Falstersgade 34 , 8000 Aarhus C 

Importvalentin@gmail.com     Tlf: +45 71901267

CVR: 26884381      Bankopl.: Lunar bank Bank 6695  1002122371  BIC/Swift:  IBAN:

 

Webshop fra e-hjemmeside.dk